ЗАТРИМАНИЙ ТА ПОБИТИЙ ПОЛІЦІЄЮ
ХОСЕ АДРІАН, МЕКСИКА
ПІДПИШІТЬ ПЕТИЦІЮ ДО ГУБЕРНАТОРА ШТАТУ ЮКАТАН:
Шановний пане губернаторе,

Хосе Адріан просто повертався додому зі школи, коли раптом опинився на місці сутички між групами молодих людей, в результаті якої було пошкоджено поліцейську машину.Поліцейські накинулися на Хосе Адріана та штовхнули його на свою машину. Йому було всього 14 років, і поліцейські заарештували його без жодних пояснень і навіть не зателефонували його батькам. Вони забрали його до поліцейського відділку та катували його. Хосе Адріан має порушення слуху, яке могло йому завадити спілкуватися із поліцейськими під час затримання.

Ми звертаємося до Вас із проханням відшкодувати Хосе Адріану завдану шкоду від порушень прав людини, яких він зазнав, та забезпечити справедливість у його справі.

ЗАТРИМАНИЙ ТА ПОБИТИЙ ПОЛІЦІЄЮ
ХОСЕ АДРІАН, МЕКСИКА
Підпишіть петицію до Губернатора штату Юкатан:
Шановний пане губернаторе,

Хосе Адріан повертався додому зі школи, коли на нього накинулися поліцейські та штовхнули його на поліцейську машину. Потім поліцейський наступив йому на шию. Адріану тоді було 14 років, він мешкав у бідному мексиканському поселенні. Порушення слуху могло не дати йому можливості нормально взаємодіяти з поліцейськими під час затримання.

Адріан випадково опинився на шляху поліцейських одразу після сутички між групами молодих людей, яка завершилась пошкодженням поліцейської машини. Він був затриманий без пояснення причин, а його батьків не повідомили про затримання. Це звична практика для мексиканської поліції затримувати тих, хто належать до малозабезпечених або дискриміновах груп – у цьому випадку до корінного населення Америки.

Поліцейські посадили Адріана у свою машину та відвезли до відділку поліції, де його підвісили за наручники. "Вони залишили мене висіти так майже на півгодини", каже Адріан. "Вони вдарили мене в груди та надавали ляпасів по обличчю".

Родині Адріана довелось заплатити штраф та компенсувати вартість пошкоджень, завданих поліцейській машині, щоб звільнити сина. Це велетенська сума грошей для малозабезпеченої родини. Самого Адріана виключили зі школи після цього інциденту.

Після років боротьби за справедливість, на початку 2019 року Адріану дали слуховий апарат. Він хоче залишити цю історію в минулому та вже планує своє майбутнє. Однак поліцейські, які напали на нього, досі не покарані, а його родина досі очікує компенсації та вибачень від влади. "Я хочу справедливості", каже мати Адріана. Ми погоджуємось із нею.

Вимагайте справедливості для Адріана.