AMnesty international ukraine

Набір координаторок / координаторів Марафону написання листів – 2018
Заповнюючи анкету, ви висловлюєте бажання долучитися до Марафону написання листів - набільшої у світі правозахисної події. Ми запрошуємо вас стати частиною організаторської команди і провести захід Марафону на місцевому рівні – у вашому місті, селі, у найближчому коворкінгу чи районній бібліотеці.
Для підготовки заходу ми організовуємо тренінг, який допоможе здобути навички організації заходів, комунікації з різними аудиторіями, роботи зі ЗМІ та соц.мережами. Також Ви зможете познайомитися з іншими координатор(к)ами і дізнатися більше про права людини.

Відбір на тренінг буде відбуватися на основі інформації, поданої у цій анкеті. Будь ласка, заповніть анкету до 15 жовтня. Ми просимо Вас також відповісти на усі питання і надати нам необхідну інформацію, щоб мати змогу здійснити відбір.

На тренінгу ми розкажемо, як зробити захід про права людини цікавим та інтерактивним і залучити якомого більше людей.

Цей тренінг для тебе, якщо ти: – цікавишся темою прав людини і хочеш дізнатися більше про правозахисний рух в Україні та світі; – поділяєш цінності солідарності, взаємоповаги, рівності та доступності прав людини для кожного і кожної і хочеш ефективно їх поширювати;

- хочеш дізнатися більше про жінок-правозахисниць та їх діяльність у різних країнах світу; – хочеш стати частиною всеукраїнської команди організаторів/ок Марафону. На тренінгу ти отримаєш: – практичні навички з проектного менеджменту; – методики роботи зі ЗМІ та соц.мережами; – поради щодо побудови команди та спільної роботи над організацією заходів; – досвід організації правозахисних заходів від організаторів/організаторок. Тренінг відбудеться 10 листопада у місті Києві. Витрати на проїзд і харчування учасників та учасниць забезпечуються Amnesty International в Україні. Щоб відвідати тренінг, необхідно заповнити анкету і пройти відбір. Дедлайн подачі заявок — 15 жовтня. Організатор(к)и залишають за собою право у будь-який момент відмовити в участі у тренінгу окремим кандидатам/кам.