НАСИЛЬНО ВИСЕЛЕНІ З ЗЕМЛІ ЇХНІХ ПРЕДКІВ
КОРІННИЙ НАРОД СЕНГВЕР, КЕНІЯ
ПІДПИШІТЬ ПЕТИЦІЮ ДО ПРЕЗИДЕНТА КЕНІЇ:
Шановний пане Президенте,
Закликаю Вас усунути всі обмеження, які не дозволяють народу сенгвер вільно та мирно жити на землі своїх пращурів на території Лісу Ембобут. Зупиніть спалення будинків, арешти та примусові виселення! Я також закликаю Вас співпрацювати із ними та отримати їхню згоду для нового підходу до збереження лісу, у якому буде визнана їхня роль як власників та охоронців лісу та Ваших партнерів у захисті довкілля.

НАСИЛЬНО ВИСЕЛЕНІ З ЗЕМЛІ ЇХНІХ ПРЕДКІВ
КОРІННИЙ НАРОД СЕНГВЕР, КЕНІЯ
Підпишіть петицію до Президента Кенії:
Шановний пане Президенте,
У кенійського народу сенгвер глибокий духовний зв'язок з прекрасним та величним лісом Ембобут. Це земля їхніх предків, на якій вони жили століттями. Але влада Кенії насильницьким чином виселяє цю корінну спільноту бджолярів і скотарів.

З 2012 року під приводом «збереження довкілля» лісники та поліція спалили близько 2600 будинків, через що приблизно 4600 людей стали бездомними. У січні 2018 року одну людину застрелили і ще одну серйозно поранили.

Люди народу сенгвер втрачають свої домівки, засоби до існування і культурну ідентичність. Зараз деякі з них живуть за межами лісу у нестерпних злиднях. Часто найбільше від цього страждають жінки, яким доводиться самостійно піклуватися про свої сім'ї, тому що деякі чоловіки залишилися у лісі або покинули свої родини.

Влада стверджує, що хоче знизити рівень вирубки дерев, але немає жодних доказів, що сенгвер шкодили лісу. Цих корінних жителів лісу потрібно визнати власниками і природними захисниками лісу Ембобут, оскільки від нього залежить їхнє існування, ідентичність та духовність. Вони рішуче налаштовані протистояти виселенню. Давайте підтримаємо їх.

Петицію із Вашим підписом передадуть до Президента Кенії. Спаленню будинків і арештам має бути покладено край, так само як мають бути зняті всі обмеження, що не дозволяють народові сенгвер мирно жити на землі своїх предків у лісі Ембобут.